Ei se ole pelkkää asia-asiaa

Marja-Leena Joukainen valmistui tuotantotalouden diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta. Hänen konsultoinnissaan yhdistyvät diplomi-insinöörin analyyttinen ajattelutapa ja johdonmukaisuus naiselliseeen ystävällisyyteen ja urheilullisuuteen.

- Olen kokenut liiketoiminnan kehittämisen omaksi alakseni, sillä ihmiset ovat minulle tärkeitä. Haluan auttaa ihmisiä menestymään niin työelämässä kuin yksityiselämässäkin. Ihmisten avulla myös yritykset menestyvät.

Yhteistyössä on voimaa

- Menestys ei synny pelkän asiakoulutuksen, ammatti- ja talousosaamisen tai työssä puurtamisen kautta. Itsetuntemus ja muiden ihmisten huomioiminen yksilöinä avaavat oven ymmärrykseen, joka ruokkii hyvää yhteistyötä ja kanssakäymisen oivalluksia, niin työelämän verkostoissa kuin yksityiselämässäkin. 

Vuorovaikutus on menestymisen avainsana kaikessa asiakaspalvelussa. Valmennuksissa Marja-Leena Joukainen käyttää yhteistyökumppaneita, jotka edustavat kaikkia yrityselämän erikoisosaamisaloja. Kumppanuudet perustuvat useiden vuosien hyvään kokemukseen.

Tulosmarkat Oy seuraa tiiviisti jo kehittelyvaiheesta
erilaisia EU- ja muita kehittämisohjelmia. Marja-Leena Joukaisella on yli 20 vuoden kokemus kehittämishankkeiden ja -projektien rahoitusten hankinnasta ja vetämisestä.

Tavoitteena on aina synnyttää yritysverkostoihin
uutta energiaa, jonka avulla pystytään hyödyntämään
uusia mahdollisuuksia.